VEGA DRIVERS NAVIGATOR - VEGA - ŠKOLENÍ - 1.NÁVODY - Budget - vyplnění formuláře
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Budget - vyplnění formuláře

10. 3. 2022

 

 

Vzhledem k tomu, že se v poslední době stává ve více případech, že nejsou vždy správně vyplňovány budgety posílám opět vzor ke správnému vyplnění budgetů.

 

Zejména jsou špatně zapisovány informace o stavu nádrží při přebírání, tankování a stavu nádrží při předání vozidel.

Prosím aby jste se všichni na toto zaměřili a informace k tomuto dávali správné a kompletní, tedy vždy uvést stav nádrže, kolik paliva je možné využít na převoz,  skutečný stav tankování a také s kolika litry jste vozidla předali. Z toho poté vychází skutečná spotřeba a vy si tak můžete sami udělat kontrolu jakou spotřebu jste měli a zda jste zbytečně netankovali více. V současnosti bude a už se tak děje, vyvíjen větší tlak ze strany Salzburgu. V této souvislosti se opravdu zaměřte na správnost tankování a spotřebu.

 

Informace a data zadané do systému od vás musí souhlasit s informacemi, které zapisujete do budgetů. V případě že nejsou data v budgetu shodná s realitou, např.  když je jiný typ vozidla, nebo i jiné nesrovnalosti, udělejte o tom do budgetu zápis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

stazeny-soubor.jpeg

 

 

 

 

Do budgetu zapište vždy vše co jste platil palivovými kartami (tankování, mýto), dále vše co se týče cestovních nákladů a ubytování a dalších nákladů na ID.

 

Pokud to platí za vás někdo jiný do svého budgetu napište kdo platil za vás a pod jakým ID a k sobě do budgetu zapište pouze částku, která se týkala vás.

Např. když p.Hadaš zaplatí Bus nebo hotel za oba tak do svého budgetu napište polovinu té částky kterou platil Hadaš.

Pokud by jste platil vy za někoho jiného tak napište částku kompletní za všechny a k tomu dopište za koho jste platil včetně jeho ID.

 

 

 

 

Vzory správného vyplnění nákladů na ID - Budget

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobný popis práce s dokumenty je zde k dispozici po kliknutí:

 

dokumenty-klik.jpg