VEGA DRIVERS NAVIGATOR - VEGA - ŠKOLENÍ - 2.VEGA - Řidičům - Způsobilost k provozu, Plynový adaptér, Poškozená vozidla, Vypni topení, Čtečka karet, Vzhled řidiče, Sítko u nádrže, Krádeže
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Způsobilost k provozu, Plynový adaptér, Poškozená vozidla, Vypni topení, Čtečka karet, Vzhled řidiče, Sítko u nádrže, Krádeže

13. 3. 2019

 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

 

VOZIDLO NEZPUSOBILÉ PROVOZU

 

Pokud vozidlo nesplňuje zákonná ustanovení, nesmí být uvedeno do provozu. Jste povinni oznámit tuto skutečnost příslušnému disponentovi a počkat na další informace.

 

 

Výsledek obrázku pro nezpusobile nakladni vozidlo k provozu

 

Výsledek obrázku pro nezpusobile nakladni vozidlo k provozu

 

ve.jpg

 

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

OZNAMOVACÍ POVINNOST PŘI PŘEVZETÍ A VRÁCENÍ PLYNOVÉHO ADAPTÉRU

 

Kufr s plynovým adaptérem má vysokou hodnotu.

Každý řidič, který na svou jízdu převezme kufr s plynovým adaptérem, musí ohlásit převzetí a odevzdání příslušnému disponentovi.

Vždy musíme vědět, na jakém místě a u kterého řidiče se který kufr nachází. Příslušný disponent pak aktuálně nahlásí stav do Salzburgu (Dispo Jockey, Demeter Roman, Thomas Schinagl)

 

 

Výsledek obrázku pro oznamovací povinnost

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

 

PŘEDÁNÍ POŠKOZENÝCH VOZIDEL

 

V případě poškození vozidla během přepravy musí být okamžitě informován příslušný disponent, aby se objasnilo, jak se bude postupovat dál.

V žádném případě nesmí být bez ohlášení škody vozidlo předáno do společnosti Vega, zákazníkovi nebo do přístavu.

Při dodávkách do přístavu máme následující problém:

• Pokud dostaneme informaci o poškození vozidla teprve tehdy, když už je vozidlo v přístavu a zákazník pak požaduje opravu, nemáme obvykle žádnou možnost, jak znovu dostat vozidlo z přístavu. • Import poškozeného vozidla do cílové země pak může být pro zákazníka problematický i z hlediska celní techniky.

Proto je nezbytně nutné okamžitě nahlásit jakákoliv poškození a vyčkat na další pokyny.

 

 

Související obrázek

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

 

ČTEČKA KARET ŘIDIČE V RHEINE

 

Čtení karet řidiče je nyní možné také na naší pobočce v Rheine.

Pokud si chcete načíst kartu v Rheine, ohlaste se ve zdejší kanceláři.

Úřední hodiny 08:00 – 18:00 hodin 

 

Výsledek obrázku pro ctecka karet ridice

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

 

VYPNOUT TOPENÍ VE VOZIDLE NA TRAJEKTU

 

Na trajektech je nezbytné, aby bylo během převozu vypnuto vytápění kabiny/přídavné vytápění.

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

VZHLED ŘIDIČE

 

Řidič reprezentuje společnost, proto je nezbytné, aby dbal na čistý a upravený vzhled, a to jak na veřejnosti, tak u zákazníka (kolekce Vega).

Nošení teplákové soupravy/tepláků a nevhodné obuvi, stejně jako nošení špinavého oblečení, se neslučuje s filosofií naší společnosti a není součástí outfitu, který reprezentuje společnost Vega.

 

 

Výsledek obrázku pro bezdomovec

Související obrázek

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

VYŠROUBOVANÉ SÍTKO U NÁDRŽE

 

Správné stanovení stavu hladiny nafty pro průběh trasy je u nás běžným postupem a musí být také uskutečňován.

Pokud je pro zjištění stavu hladiny nafty potřeba vyšroubovat sítko do nádrže, MUSÍ být před dodáním vozidla toto sítko našroubováno zpět!! Vozidlo musí být vždy vráceno do původního stavu.

To platí pro každého řidiče, bez ohledu na to, zda je vozidlo doručeno ke koncovému zákazníkovi, do některého z našich skladů, nebo do přístavu, resp. na Rola nakládku.

Ukončení jízdy pro každého řidiče znamená zanechat vozidlo čisté a uklizené, včetně pevně přišroubovaného sítka do nádrže.

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg

 

 

 

NEBUĎ ZLODĚJ!!!

 

Dostáváme stále více reklamací ohledně chybějících součástí, v současné době neustále dochází k tomu, že chybí pera k palubním mapám Daimler, že ve vozidle nejsou bezpečnostní vesty atd.

Aby bylo jasné, odcizení pera, bezpečnostních vest atd., je krádež a nestojí za to, abyste kvůli několika centům za hodnotu zboží riskovali ztrátu zaměstnání!

Mějte na paměti: Daimler neustále reklamuje chybějící součásti a možná pak vidí řidiče společnosti Vega, jak píše perem MB … a to rozhodně nedělá dobrý obrázek řidiči ani společnosti Vega!

Důležité: Při převzetí vozidla zkontrolujte, zda je v něm vše, co má být, a pokud něco chybí, okamžitě to nahlaste. Pozdější reklamace nemůže být akceptována a zbytečně tak zatíží vás jakožto řidiče.

 

 

 

Výsledek obrázku pro nepokradeš

 

 

 

Výsledek obrázku pro zlodej

 

 

 


 

 

vegaczech-logo.jpg